"Megoldjuk IT problémáit"

 

 

 

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink a következő területekre terjednek ki.

 Adattárház és Üzleti Intelligencia

Az adattárházakról és az üzleti intelligenciáról (BI) az elmúlt tíz évben egyre fontosabb területként gondolkodnak a vállalatok. A nap mint nap előálló adatmennyiség, az egyre összetettebb termékek, az üzleti folyamatok gyors változása mind növeli a döntések előkészítésére, megfelelő adatokkal való alátámasztására vonatkozó igényeket. A vezetők naponta több órát töltenek információkereséssel, munkatársaik pedig előállításukkal.

 Front End és Portál

Az egységes operatív működési környezet, az egységes alkalmazás elérés, felhasználó azonosítás és jogosultság kezelés nagymértékben javítja egy cég hatékony működését.

A Front End rendszer feladata, hogy elrejtse a felhasználó elől a különböző háttérrendszereket, melyek általában eltérő technológián alapulnak, a felhasználó felületük nem egységes és az üzleti folyamatok különböző részfeladatait látják el. Az így nyújtott egységes, jól áttekinthető, az üzleti folyamatok mentén kialakított felület kiváltja a háttérrendszereket és nagyban gyorsítja az üzleti tevékenységet.

 Integrált technológiai megoldások

Az IT stratégia kialakításától indulva, a funkcionális és technikai specifikáción át a fejlesztésig, éles üzembe helyezésig, sőt az éles üzemi támogatásig bezárólag felelősséggel tudunk vállalkozni ügyfeleink informatikai problémáinak megoldására. Erősségünk az Internet/Intranet megoldások kialakítása alkalmazásintegráció és munkafolyamat-vezérlés technológiák felhasználásával. Az IT menedzsment területén az IT diagnosztikai, IT üzemeltetési stratégiai (outsourcing, insourcing, SLA) munkákban munkatársaink kiemelkedő gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek.

 Projekt menedzsment

A pontos és elfogadott munka feltétele egy olyan projektmenedzsment, amely kommunikál az ügyféllel és proaktívan feltárja a problémákat és a lehetséges alternatívákat és megoldásokat kínál a projekt során.

 Kompetenciáink

Cégünk stratégiája az hogy olyan kollegákkal dolgozunk akik a piacon elismert szakértőnek bizonyulnak és egyénilég komoly referenciákkal rendelkeznek.

 

div

További információk

A címsorokra kattinva további gondolatokat talál szolgáltatásunk elemeiről

div

Vissza